Sortowanie
Źródło opisu
Katalog księgozbioru
(119)
Forma i typ
Książki
(119)
Poradniki i przewodniki
(68)
Publikacje popularnonaukowe
(3)
Literatura faktu, eseje, publicystyka
(1)
Poezja
(1)
Publikacje dydaktyczne
(1)
Publikacje promocyjne
(1)
Dostępność
dostępne
(136)
wypożyczone
(8)
nieokreślona
(7)
Placówka
Wypożyczalnia dla Dorosłych
(105)
Oddział dla Dzieci i Młodzieży
(10)
Wypożyczalnia Filii Piechcin
(14)
Wypożyczalnia Filii Mamlicz
(15)
Wypożyczalnia Filii Nr 1
(6)
Autor
Guziak Maria Goretti
(13)
Guziak Maria Goretti. Kuchenne inspiracje
(11)
Stefaniak Monika
(10)
Orłowska Marta
(5)
Krawczyk Marta
(3)
Leśniewski Krzysztof
(3)
Durnowska Małgorzata
(2)
Hyży Karolina
(2)
Jakubiak Tomasz (1983- )
(2)
Jesiołowska Izabela
(2)
Lewandowska Agata (dietetyk)
(2)
Maciąg Agnieszka (1969- )
(2)
Ochman Paweł
(2)
Pustelnik Anastazja
(2)
Rokicka Alicja (kucharz)
(2)
Tołłoczko Joanna
(2)
Zasuwa Iwona
(2)
Żurek Marzena (dietetyk)
(2)
Aszkiewicz Ewa
(1)
Baron Aleksander
(1)
Bober-Bruijn Grażyna
(1)
Caprari Małgorzata
(1)
Caputa Grzegorz
(1)
Caputa Jola
(1)
Chodkowski Czesław (1937- )
(1)
Chojnacka Romana
(1)
Cichopek Katarzyna (1982- )
(1)
Cramm Dagmar von (1955- )
(1)
Dajka Krystyna
(1)
Davidson Urlika
(1)
Dorota Próchniewicz
(1)
Drasek-Kańska Malina
(1)
Dudzik Agnieszka
(1)
Dumanowski Jarosław (1967- )
(1)
Dyduch Mariusz
(1)
Dymek Marta (wegetarianizm)
(1)
Dymek Marta. Autor
(1)
Dąbrowska Beata Anna
(1)
Dąbrowska Ewa (nauki medyczne)
(1)
Gaca Konrad
(1)
Goretti Guziak Maria
(1)
Górnikowska Małgorzata
(1)
Jarzynka-Jendrzejewska Magdalena
(1)
Jesiołowska Izabela. Kuchnia polska na wszystkie okazje
(1)
Kalicińska Małgorzata (1956- )
(1)
Kaliciński Mirosław
(1)
Kalinowska Wanda
(1)
Kasprzyk-Chevriaux Magdalena
(1)
Kawecki Edward
(1)
Kiewnarska Elżbieta (1871-1944)
(1)
Kisielewski Marcin
(1)
Knochenhauer Kamila
(1)
Korkosz Michał
(1)
Kosik Małgorzata
(1)
Kostelecky Martin
(1)
Kozioł Andrzej
(1)
Krzyżanowska Małgorzata
(1)
Kubera Marcin
(1)
Kuchnia polska na wszystkie okazje
(1)
Kulka Natalia
(1)
Kwiecińska-Kaplińska Olga
(1)
Lesiak Anna
(1)
Lis Hanna
(1)
Lis Paweł
(1)
Lundin Mia
(1)
Manolas Sophie
(1)
Maria Mileńko - HUGMUN Studio
(1)
Matyjek Joanna
(1)
Małachowska Małgorzata
(1)
Małagowska Joanna
(1)
Meinhard Jessica
(1)
Minta Małgorzata
(1)
Mizera Justyna
(1)
Mock-Pike Rita
(1)
Molohovec Elena Ivanovna (1831-1918)
(1)
Mrozowska Monika (1980- )
(1)
Nadziejko Jessica
(1)
Naklicka-Kleser Jolanta
(1)
Novak Petr (1979- )
(1)
Orzechowska-Zeidler Iwona
(1)
Pachla-Zawadzka Magdalena
(1)
Pawlikowska Beata (1965- )
(1)
Pieńkos Magdalena (kulinaria)
(1)
Polan Andrzej
(1)
Polkowska Karolina
(1)
Pousette Urlika
(1)
Przybyszewska Maria (gastronomia)
(1)
Przygocka Elżbieta
(1)
Przytuła Jolanta
(1)
Rainey Sarah
(1)
Rybarczyk Ina
(1)
Różycka Małgorzata
(1)
Salamon Ewa
(1)
Schütz Anke
(1)
Sears Kate
(1)
Seeletso Joseph (1971- )
(1)
Seghi Aleksandra
(1)
Shoemaker Wes
(1)
Siara Olga
(1)
Stankiewicz Maciej
(1)
Rok wydania
2020 - 2024
(30)
2010 - 2019
(69)
2000 - 2009
(20)
Okres powstania dzieła
2001-
(70)
1901-2000
(1)
1918-1939
(1)
Kraj wydania
Polska
(116)
Język
polski
(114)
nieznany (1 0)
(2)
nieznany (po)
(1)
Odbiorca
Dorośli
(5)
Dzieci
(4)
6-8 lat
(3)
0-5 lat
(1)
9-13 lat
(1)
Przynależność kulturowa
Literatura polska
(8)
Literatura czeska
(1)
Temat
Książki kucharskie
(22)
Kuchnia polska
(11)
Kulinaria
(11)
Obiad
(11)
Zdrowe odżywianie
(10)
Ciasta
(9)
Zupy
(9)
Desery
(8)
Kuchnia wegańska
(6)
Potrawy jarskie
(6)
Kanapki i przekąski
(5)
Kucharstwo
(5)
Owoce
(5)
Warzywa
(5)
Weganizm
(5)
Dietetyka
(4)
Kolacja
(4)
Kuchnia regionalna
(4)
Makaron
(4)
Pieczywo
(4)
Surówki i sałatki
(4)
Zdrowe żywienie
(4)
Kasza
(3)
Kuchnia włoska
(3)
Mięso
(3)
Napoje
(3)
Odżywianie
(3)
Potrawy dietetyczne
(3)
Przepisy kulinarne
(3)
Przetwory owocowo-warzywne
(3)
Ryby
(3)
Śniadanie
(3)
Chleb
(2)
Gotowanie
(2)
Kluski
(2)
Konserwy
(2)
Konserwy mięsne
(2)
Książka kucharska
(2)
Kuchnia sezonowa
(2)
Kuchnia wegetariańska
(2)
Marynaty (produkty spożywcze)
(2)
Mózg
(2)
Pasty do kanapek
(2)
Potrawy
(2)
Potrawy świąteczne
(2)
Sery
(2)
Wegetarianizm
(2)
Wielkanoc
(2)
Zdrowy styl życia
(2)
Ziemniaki
(2)
Śniadania
(2)
Białka
(1)
Cynk
(1)
Dieta KETO
(1)
Dieta ketogeniczna
(1)
Dieta koktajlowa
(1)
Dieta niskowęglowodanowa
(1)
Dieta odchudzająca
(1)
Dieta owocowo-warzywna
(1)
Dieta wegetariańska
(1)
Dorośli
(1)
Drób
(1)
Dumanowski, Jarosław (1967- )
(1)
Dziczyzna
(1)
Fermentacja
(1)
Glikacja białek
(1)
Grzyby
(1)
Harry Potter (postać fikcyjna)
(1)
Hormony
(1)
Insulinooporność
(1)
Jod
(1)
Kaszotto
(1)
Kiszenie żywności
(1)
Koktajle
(1)
Konserwy rybne
(1)
Koty
(1)
Kucharstwo i przetwórstwo
(1)
Kuchnia kaszubska
(1)
Kuchnia litewska
(1)
Kuchnia lubelska
(1)
Kuchnia mazurska
(1)
Kuchnia podhalańska
(1)
Kuchnia polska regionalna
(1)
Kuchnia rosyjska
(1)
Kuchnia słowiańska
(1)
Kuchnia warmińska
(1)
Kuchnia wegatariańska
(1)
Kuchnia wielkopolska
(1)
Kultura stołu
(1)
Leczenie dietą
(1)
Makarony
(1)
Menopauza
(1)
Nadciśnienie tętnicze
(1)
Naleśniki, bliny, placki
(1)
Napary roślinne
(1)
Nawodnienie organizmu
(1)
Odporność
(1)
Osoby w wieku średnim
(1)
Otyłość brzuszna
(1)
Owoce morza
(1)
Temat: czas
2001-
(2)
1501-1600
(1)
1601-1700
(1)
1701-1800
(1)
Temat: miejsce
Polska
(3)
Pałuki (kraina historyczna)
(2)
Kujawy (kraina historyczna)
(1)
Włochy
(1)
Gatunek
Książka kucharska
(78)
Publikacja bogato ilustrowana
(45)
Książki kucharskie
(17)
Przepisy kulinarne
(14)
Poradnik
(13)
Kulinaria
(1)
Opowiadania i nowele obyczajowe
(1)
Poradniki
(1)
Przetwory
(1)
Publikacje dla dzieci
(1)
Wiersze
(1)
Wywiad dziennikarski
(1)
Dziedzina i ujęcie
Kulinaria
(70)
Medycyna i zdrowie
(9)
Etnologia i antropologia kulturowa
(1)
Historia
(1)
Hobby i czas wolny
(1)
Styl życia, moda i uroda
(1)
119 wyników Filtruj
Książka
W koszyku
(Jemy zdrowo)
W najnowszej książce kucharskiej z serii Jemy zdrowo znajdziesz 120 naszych ulubionych przepisów, które są nie tylko zdrowe, ale i pyszne. Ponad 15 000 sprzedanych egzemplarzy pierwszego tomu i tysiące wiadomości od zachwyconych czytelników i czytelniczek było dla nas motywacją, by przyrządzić kolejną porcję zdrowych i smacznych inspiracji. ? Z przyjemnością przedstawiamy książkę Jemy zdrowo i smacznie - 120 pysznych i lekkich przepisów na co dzień. Smakować będzie wszystkim: od juniorów po seniorów. W kuchni spędzisz pół godziny zamiast połowy dnia. Przy każdym przepisie znajdziesz dokładny czas przygotowania i wartości odżywcze dania. Książka powstawała w zwykłej, standardowo wyposażonej kuchni. Skoro my daliśmy radę, to Ty też na pewno sobie poradzisz. Czym różni się nasza nowa książka kucharska od tomu Jemy zdrowo - szybko i prosto? To, co najważniejsze, nie zmienia się: przepisy tworzyliśmy z myślą o wszystkich, którzy chcą jeść zdrowiej, nie komplikując sobie życia. Przy każdym z nich znajdziesz czas przygotowania i wartości odżywcze, a na końcu książki - listę zamienników. Czy czeka Cię coś nowego? W porównaniu do pierwszego tomu rozszerzyliśmy trochę repertuar składników i sposobów ich przyrządzenia. Znajdziesz tu więcej śniadań na słono i więcej dań mięsnych. Wszystkich 120 nowych przepisów podzieliśmy na kategorie, które znasz już z pierwszego tomu. Słone i słodkie przekąski połączyliśmy w jeden rozdział, a nową kategorię stanowią pyszne sałatki. 224 stron pomysłów na zdrowe odżywianie. Składniki, które na pewno masz w domu. Gotowe w pół godziny. Wartości odżywcze dań.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia dla Dorosłych
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 (1 egz.)
Książka
W koszyku
Rodzinna podróż po krainie smaków. W książce Kalicińscy od kuchni autorka bestsellerów Małgorzata Kalicińska oraz jej brat Mirosław Kaliciński, pasjonat gotowania i smakosz, zabierają czytelników w podróż po krainie smaków. Prócz pełnych pasji opowieści o jedzeniu, czytelnik znajdzie tu kilkadziesiąt wyjątkowych przepisów. Każdy z nich wielokrotnie przetestowany przez rodzeństwo Kalicińskich, ludzi, dla których życie musi być pełne smaku.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia dla Dorosłych
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 (1 egz.)
Książka
W koszyku
Kapłony i szczeżuje to opowieść o kuchni tak dawnej, że już zapomnianej. Kapłon, czyli wykastrowany i tuczony kogut, był popularnym składnikiem potraw w pierwszej znanej nam polskiej książce kucharskiej, z kolei szczeżuje urozmaicały jadłospis najbiedniejszych. Gdy dzisiejsi szefowie kuchni prześcigają się w wymyślaniu oryginalnych przepisów, śmiało możemy sięgnąć do zapomnianej przeszłości. Bo jak pisał osiemnastowieczny historyk Jędrzej Kitowicz, tylko coś bardzo starego może wydawać się nowe. Poczytajmy zatem o oszołamiającej europejskiej karierze szczupaka po polsku, cofnijmy się do czasów, gdy pasternak nie był tylko zabawnym słówkiem, a kucharze serwowali żółtonosy i sielanki. Wreszcie - poznajmy kulinarne przemyślenia świętych Piotra i Pawła, które na długie stulecia ukształtowały nasza żywieniową wyobraźnię. Historia potraw to nieprzebrana skarbnica wiedzy o świecie, przekazywana z pokolenia na pokolenie. Niemal w każdym daniu można znaleźć garstkę wiedzy o przyrodzie i medycynie, czubatą łyżkę antropologii i kultury, szczyptę wydarzeń historycznych. I wyrazisty posmak religii, niepodzielnie regulującej zasady odżywiania i postu. Autorzy "Kapłonów i szczeżui" to wytrawni znawcy historii zmieniających się smaków i świetni popularyzatorzy wiedzy o dawnej kuchni, a ich książka to idealny przepis ku pokrzepieniu nie tylko żołądka, ale przede wszystkim umysłu.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia dla Dorosłych
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 (1 egz.)
Książka
W koszyku
Kasze w roślinnej kuchni regionalnej / Paweł Ochman. - Wydanie pierwsze. - Warszawa : Marginesy, 2022. - 254, [2] strony : ilustracje ; 23 cm.
Na okładce: Autor bloga Weganon.
Kasze. Zapomniane, odkąd ziemniaki zawładnęły naszymi stołami. A to one od wieków były podstawą w kuchni wszystkich grup społecznych. Na królewskich i książęcych stołach pojawiały się w towarzystwie mięs i egzotycznych owoców. Serwowano je w ozdobnej zastawie. Na przeciwległym krańcu drabiny społecznej były okraszane słoniną, cebulą i podawane w glinianych misach. Poznajmy roślinne wersje wielu regionalnych przysmaków: grysikowca, siekańców, izbickich golasów, szydłowieckich kaloszy, podkarpackich granatów, zawijoków janowickich, kresowej kuleszy i jacznika czy panirochów.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia dla Dorosłych
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 (1 egz.)
Książka
W koszyku
Kaszomania : zdrowie na talerzu / [tekst: Karolina Hyży, Marta Krawczyk]. - Wydanie 1. - Warszawa : Wydawnictwo SBM, 2019. - 157, [3] strony : fotografie ; 29 cm.
Kasze są pełne wartości odżywczych, a zawarte w nich składniki pomagają usprawnić pracę całego organizmu - pozytywnie oddziałują na układ pokarmowy, obniżają poziom cholesterolu, poprawiają wygląd skóry i samopoczucie. Nic dziwnego, że w dobie świadomego i zdrowego odżywiania zyskują coraz większą popularność. Książka zawiera przydatne informacje dotyczące rozmaitych kasz - ich pochodzenia, właściwości, sposobów obróbki - oraz ciekawe receptury na zdrowe potrawy z ich wykorzystaniem.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Filii Nr 1
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 (1 egz.)
Książka
W koszyku
(Twoja Kuchnia)
Zamknięte w słoiku smaki wiosny, lata i jesieni ubogacą każde danie, będą doskonałą przekąską oraz bazą do innych smakowitych dań. Kiszonki to również pełne witamin naturalne probiotyki, które wspomagają odporność organizmu, dlatego warto po nie sięgać przez cały rok. Książka zawiera cenne porady i opisy sposobów przygotowywania rozmaitych kiszonek wraz z ciekawymi recepturami, zarówno tradycyjnymi, jak i nowatorskimi, wyróżniającymi się zaskakującymi połączeniami składników.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia dla Dorosłych
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 (1 egz.)
Książka
W koszyku
Kiszonki i fermentacje / Aleksander Baron. - Bielsko-Biała : Wydawnictwo Pascal, 2016. - 238, [2] strony : ilustracje kolorowe ; 25 cm.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia dla Dorosłych
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 (1 egz.)
Książka
W koszyku
Od dziecka powtarzano nam, że śniadanie to najważniejszy posiłek w ciągu dnia. Za to kolacja może być tym najprzyjemniejszym! Dorastaliśmy w przekonaniu, że kolacja to kanapka z serem albo pizza na wynos. Ale wcale nie musi tak być! Możesz przygotować bruschetty z pieczoną papryką, kukurydzę z masłem limonkowym albo carbonarę z paloną brukselką – opcji jest nieskończenie wiele. "Kolacje" Małgosi Minty to 93 proste przepisy na przekąski, sałaty, makarony i desery, z których skomponujesz smakowitą wieczorną ucztę. Kolacja do zjedzenia w pojedynkę w wygodnym dresie, romantyczny posiłek we dwójkę, a może swawolne spotkanie w większym gronie? W tej książce znajdziesz przepisy na absolutnie każdą okazję. Dowiesz się, jak urządzić kolację, kiedy masz za mało krzeseł – albo za mało czasu – a spodziewasz się wielu gości, jak samodzielnie upiec focaccię lub sprytnie wykorzystać składniki dostępne w zwykłych sklepach. A może naszła cię ochota na coś słodkiego? Chałka z koglem-moglem i jagodami albo Eton mess z owocami to tylko niektóre ze smakołyków, o które będą cię błagać znajomi. Ich przygotowanie zajmie ci jedynie kilka minut! Bo w kolacjach nie chodzi o długie godziny spędzone na gotowaniu; najważniejszy jest czas na jedzenie i – ewentualnie – kieliszek wina. Choć Małgosia Minta nie urodziła się we Włoszech ani we Francji, z prawdziwą pasją opowiada o winach. Przekona cię, że wybranie butelki dobrego trunku w supermarkecie nie wymaga ogromnej sommelierskiej wiedzy i może być sporą frajdą. Może zostaniesz na kolację?
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia dla Dorosłych
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 (1 egz.)
Książka
W koszyku
Kuchnia dla całej rodziny / Kamila Szczawińska. - Warszawa : Edipresse Polska, 2016. - 220, [4] s. : il. kolor. ; 24 cm.
(Książki - Edipresse)
W gotowaniu najważniejsza jest radość. To ona daje mi siłę i motywację, żeby każdego dnia przygotowywać dla mojej rodziny to, co najlepsze i najzdrowsze. Dzięki ich radości chce mi się: gotować, piec, dusić, wyciskać, obierać, szatkować i świetnie się przy tym bawić. O takiej zabawie jest ta książka. Znajdziesz w niej drogi czytelniku ponad 200 przepisów na zdrowe, łatwe i szybkie w przygotowaniu zupy, sałatki i soki dla całej rodziny. Często robię je z pomocą moich dzieci, które uwielbiają przesiadywać ze mną godzinami w naszej pachnącej świeżymi warzywami i owocami kuchni. Teraz zapraszam do niej i Ciebie...
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia dla Dorosłych
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 (1 egz.)
Wypożyczalnia Filii Mamlicz
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 (1 egz.)
Książka
W koszyku
Kuchnia fit : śniadania, obiady, kolacje / Konrad Gaca. - Warszawa : Burda, cop. 2014. - 242 ,[6] s. : il. kolor. ; 22 cm.
Droga do zdrowego życia prowadzi przez kuchnię. Bez mądrego odżywiania nie ma co marzyć o zdrowiu i byciu fit. Tego nie zastąpi nawet najbardziej wymyślny trening ani góra suplementów diety. Konrad Gaca podaje zestaw przepisów na codzienne posiłki - zarówno śniadania, jak i obiady oraz kolacje, wszystkie w stylu fit. Dowiesz się też, jak przygotować smaczny i zdrowy deser, a nawet samemu upiec różnego rodzaju pieczywo. Podpowiada również, jak uniknąć pułapek dla formy i zdrowia, jakimi są święta. W książce Konrada Gacy nie mogło zabraknąć potężnej porcji pozytywnych emocji. Poznasz historie osób, które zdecydowały się mu zaufać i zmieniły swoje życie na lepsze. Bo bycie fit to nie tylko wygląd i zdrowie fizyczne, ale przede wszystkim samopoczucie i wewnętrzna równowaga.
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 3 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia dla Dorosłych
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 (1 egz.)
Wypożyczalnia Filii Piechcin
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 641/642 (1 egz.)
Wypożyczalnia Filii Mamlicz
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 (1 egz.)
Książka
W koszyku
Nawet najlepsza książka ani film nie oddadzą smaku i aromatu kremowego piwa serwowanego Pod Trzema Miotłami. Chciałbyś spróbować wybornych potraw z serii o Harrym Potterze? Dziś możesz wykonać je w swoim domu. Nie potrzebujesz kuchni pod Wielką Salą i skrzatów domowych do pomocy. Wystarczą dobre i sprawdzone receptury!
W tej księdze kucharskiej znajdziesz przepisy na między innymi: dyniowe paszteciki, czekoladowe żaby, lukrecjowe różdżki, kociołkowe pieguski, a nawet kanapki z peklowaną wołowiną od pani Weasley.
Przeżyj niezwykłe święta Bożego Narodzenia oraz romantyczne walentynki, zorganizuj ucztę na rozpoczęcie semestru i zaproś przyjaciół na herbatę na skraju lasu.
By wreszcie poczuć się jak w Hogwarcie, stwórz potrawy, których smak przeniesie cię do świata Harry’ego Pottera i jego przyjaciół.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Oddział dla Dzieci i Młodzieży
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 (1 egz.)
Książka
W koszyku
Kuchnia pełna cudów / Maria Terlikowska ; ilustrowała Ewa Salamon. - Wydanie 5. - [Warszawa] : Axis Mundi, copyright 2017. - 105, [7] stron : ilustracje kolorowe ; 24 cm.
Miejsce wydania wg bazy ISBN.
Kultowa książka kucharska dla dzieci z czasów PRLu, na której wychowało się całe pokolenie dzisiejszych pasjonatów gotowania. Dla wielu posiada ogromną wartość sentymentalną. Wydana po raz pierwszy w 1977 roku. Poza przepisami książka zawiera sympatyczną opowieść pokazującą zwykłe życie ówczesnej rodziny „Kowalskich”. Przepisy zawarte w książce stanowią wspaniałą okazję dla rodziców i dziadków, by wspólnie pracując w kuchni wspominać swoją młodość i dzieciństwo.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Filii Mamlicz
Brak informacji o dostępności: sygn. 64 (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Filii Mamlicz
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia dla Dorosłych
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia dla Dorosłych
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia dla Dorosłych
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia dla Dorosłych
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia dla Dorosłych
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 (1 egz.)
Książka
W koszyku
Autorki omawiają szereg kwestii związanych z aranżacją oraz wyposażeniem nowoczesnej i ergonomicznej kuchni, zasadami racjonalnego i zdrowego żywienia, a także dekorowaniem i nakrywaniem stołu.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia dla Dorosłych
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia dla Dorosłych
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej